twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

..2nd anniversary..

Alhamdulillah dah dua tahun kami bergelar suami isteri.. syukur padaMu Ya Allah.. tahun ni sambut anniversary dengan kehadiran org baru.. yusuf sayang..tahun lepas pun sambut ngan dia, tp dlm perut..

Tahun ni husband bawak jalan2 kat Cameron Hinglands n Ipoh.. Bukan nak mengata eh, tp tu la hakikatnya.. kat Ipoh tak byk tempat yg menarik tp saje jalan2 nak jelajah semua negeri kat Malaysia nih.. Tapi first time ct naik bot kat Gunung Lang tuh.. tempat tu kecik je tp ok la untuk trip yg singkat.

Jalan2 kat cameron best!!!

0 comments: